Fakto Autocentras / Naujienos

Naujienos

  • NISSAN“ PRISTATO VISIŠKAI NAUJĄ „QASHQAI“

    NISSAN“ PRISTATO VISIŠKAI NAUJĄ „QASHQAI“

    • Trečiosios kartos „Nissan“ krosoverių pionierius ruošiasi pristatymui 2021 m. pavasarį • Su 3 milijonais Europoje parduotų vienetų, „Qashqai“ klientams vis dar išlieka segmento etalonu • Nauja aljanso CMF-C platforma leis atnaujinti „Qashqai“ technologijas • Moderni „e-POWER“ sistema elektrifikuos naująjį „Qashqai“ • Europietiškas dizainas, konstrukcija ir gamyba leis šiam modeliui tęsti savo sėkmės istoriją

    Plačiau

  • Nissan eNV200 žygyje aplink Lietuva

    Nissan eNV200 žygyje aplink Lietuva

    Rugpjūčio penkioliktą dieną Palangoje startavęs žygis „Už švarią Lietuvą“ pasiekė finišą, o žygeiviai, apėję visą šalį, sugrįžo į starto vietą. Žygio organizatoriai džiaugiasi ne tik puikiais jo rezultatais ir dar tik laukiančiais darbais analizuojant surinktas atliekas, bet ir tuo, kad viso žygio metu juos lydėjo aplinką tausojantis elektromobilis „Nissan eNV200“.

    Plačiau

  • Sveiki prisijungę prie „Horizon“ Pažintinė kelionė į „Nissan Ariya“ dizaino pasaulį

    Sveiki prisijungę prie „Horizon“ Pažintinė kelionė į „Nissan Ariya“ dizaino pasaulį

    Skaitmeniniame žurnale „Horizon" pateikiami šeši unikalūs pasakojimai, kuriuose apžvelgiami naujo elektrinio „Nissan Ariya" dizaino ypatumai. Išsamios istorijos ir specialiai sukurti vaizdo įrašai pristato „Nissan" dizainerių iš viso pasaulio ir „Nissan Design Europe" komandos meistriškumą. Europiečiai parodė didelį susidomėjimą „Ariya" modeliu – jis sulaukė daugiau nei 10 000 potencialių klientų atgarsio didžiuosiuose miestuose, tokiuose kaip Oslas, Londonas, Helsinkis, Paryžius ir Madridas.

    Plačiau

  • "TOP GEAR" žurnalistai išbandė naująjį Nissan JUKE

    Vieno didžiausių automobilių žurnalo "Top Gear" žurnalistai išbandė Nissan JUKE ir jų įvettinimas yra "Įprastai mums labai sunku rekomenduoti bet kurį mažą krosoverį, nes dažniausiai jie kainuoja kaip vidutinio dydžio hečbekai ir yra prasčiau vairuojami už juos, bet kartais būna išimčių, kai krosoveriai būna keistai mėgiami. „Juke“ yra vienas iš jų.“

    Plačiau

  • Ekologinio žygio palydovas – elektra varomas furgonas Nissan env200 iš Fakto Auto

    Ekologinio žygio palydovas – elektra varomas furgonas Nissan env200 iš Fakto Auto

    Žygio „Už švarią Lietuvą“ organizatoriai sujungė jėgas su su Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje ir Fakto Auto kviečia visus prisidėti prie darnesnės ir tvaresnės planetos kūrimo.

    Plačiau

  • Nissan ARIYA

    Nissan ARIYA

    2021m. sausį pradėsime išankstinius Nissan ARIYA užsakymus. Bus galimos 5 skirtingos versijos.

    Plačiau

  • Nissan env200 Workspace

    Nissan env200 Workspace

    Japonų gamintojas „Nissan“ kartu su Didžiojoje Britanijoje įsikūrusia dizaino kompanija „Studio Hardie“ sukūrė pirmąjį pasaulyje biurą elektromobilyje – „e-NV200 WORKSPACe“. Šiame elektriniame vienatūryje rasite viską, ko reikia profesionaliam darbui biure: kompiuterį, bevielį internetą, „Bluetooth“ garso sistema, telefonu valdomą LED apšvietimą, mini šaldytuvą ir net profesionalų kavos gamybos aparatą.

    Plačiau

  • Fakto Auto tęsia darbus!

    Fakto Auto tęsia darbus!

    Atsižvelgiant į LR vyriausybės priimtus karantino švelninimo sprendimus, informuojame, kad nuo šiol aptarnaujame visus klientus mūsų salone!

    Plačiau

  • Autonominis „Nissan“ automobilis fiksuoja naujus rekordus

    Autonominis „Nissan“ automobilis fiksuoja naujus rekordus

    Vykdydama valstybės subsidijuojamų Didžiosios Britanijos mokslinių tyrimų projekto dalį, „Nissan“ tik ką autonominiu automobiliu atliko ilgiausią ir pažangiausią visų laikų autonominį važiavimą Jungtinės Karalystės keliais.

    Plačiau

  • Vienintelis automobilis, galintis nufilmuoti 2020 metų „GT-R NISMO“? Kitas „GT-R“

    Vienintelis automobilis, galintis nufilmuoti 2020 metų „GT-R NISMO“? Kitas „GT-R“

    Tikslaus vairavimo ekspertas Mauro Calo transformuoja Nissan sportinį automobilį į didelio našumo fotoaparatą.

    Plačiau

  • CES parodoje „Nissan“ pristato naują, itin lengvą triukšmą slopinančią technologiją

    CES parodoje „Nissan“ pristato naują, itin lengvą triukšmą slopinančią technologiją

    Keturis kartus už tradicines garso izoliacijos medžiagas lengvesnė „Nissan“ akustinė metamedžiaga slopina triukšmą ir padidina efektyvumą

    Plačiau

Archyvas: 2024 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2009

Taip pat aplankykite : www.nissan-global.com