„NISSAN 370Z NISMO" VIENOS DIENOS VIZITU ATVYKSTA Į LIETUVĄ / Fakto Autocentras / Naujienos

„NISSAN 370Z NISMO" VIENOS DIENOS VIZITU ATVYKSTA Į LIETUVĄ

Šių metų pradžioje Europoje debiutavo „Nissan" sportinių automobilių linija paženklinta ženkleliu „Nismo". Tai - vairuotojui skirti automobiliai. Šie ženkleliai jau puošia „Juke" ir „370Z" modelius. Pirmąjį jau galime sutikti Lietuvoje, o štai greitesnio, galingesnio ir aštresnio modelio premjera įvyks rugsėjo 7 d. Kačerginės „Nemuno žiede" vyksiančių „Autoplius Fast Lap" lenktynių metu.

 

Pirmasis modelis gavęs „Nissan Motorsport" (sutrumpintai „Nismo") padalinio patobulinimus yra „Juke Nismo" - automobilis gavo sportiškesnę važiuoklę, kuri suteikė geresnes valdymo savybes. Ir 1,6 litro „Dig-T" 200 АG variklį, kuris gali tiekti galią arba dviems, arba visiems keturiems ratams. Per mechaninę arba automatinę pavarų dėžę - tai jūsų pasirinkimas.

 

„Juke Nismo" pėdomis sekė kovą Ženevos automobilių parodoje debiutavęs „370Z Nismo". Automobilis pasipuošė „Nismo" padalinio sukurtu aerodinaminiu komplektu, kuris suteikia daugiau prispaudžiamosios galios lenktynių trasoje. Taip pat, unikalią „Nismo" salono apdailą bei daugiau galios variklio skyriuje.

 

„Z" serijos modelyje montuojamas „Nismo" suderintas 3,7 litro V6 variklis, kuris pasiekia 343 AG -15 AG daugiau, nei standartiniame automobilyje. Jo sukimo momentas padidėjo nuo 363 Nm iki 371 Nm. Tai lemia greitesnę reakciją į akseleratorių žemų ir vidutinių sūkių diapazone. Taip pat, greitesnį automobilio įsibėgėjimą iki 100 km/h (5,2 sek.).

 

Išskirtine dinamika ir puikiu valdymu garsėjantis galiniais ratais varomas 370Z siūlo dar aistringesnę vairavimo patirtį su „Nismo" nuotaika. Vairuotojai gali mėgautis kraują kaitinančiu pagreitėjimu ir išskirtiniu automobilio stabilumu įveikiant posūkius dideliu greičiu.

 

Pirmasis „370Z Nismo" vizitas Lietuvoje truko labai trumpai, „Gumball 3000" lenktynių metu. Šį šeštadienį jis ketina užtrukti ilgiau, o visi norintys jį pamatyti iš arčiau, tai galės padaryti „Autoplius Fast Lap" renginio metu „Nemuno žiede" Kaune. "Nissan 370Z Nismo" atliks saugos automobilio misiją. Renginyje pristatomoje „Nissan" automobilių ekspozicijoje dar išvysite „Juke Nismo" ir legendinį „GT-R".