„JUKE NISMO" - IŠ VIRTUALAUS PASAULIO Į REALYBĘ / Fakto Autocentras / Naujienos

„JUKE NISMO" - IŠ VIRTUALAUS PASAULIO Į REALYBĘ

Nauja Asphalt 7: Heat žaidimo versija dabar leidžia išbandyti visas „Nissan Juke Nismo" ir „Juke-R" galimybes virtualioje aplinkoje prieš prasidedant „Juke Nismo" prekybai 2013 m.

Naujausią populiaraus mobiliojo žaidimo versiją jau parsisiuntė 50 mln. žmonių. Išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių su operacinėmis sistemomis „iOS" ir „Android" savininkai gali pasimėgauti dviejų itin geidžiamų „Nissan" modelių - įdomaus naujojo „Juke Nismo" bei jaudinančio 545 AG „Juke-R" - vairavimu.

„Nissan" ir „Gameloft" bendradarbiavimas sustiprino „Nissan" ir žaidimų pramonę siejantį ryšį. Itin sėkmingai gyvuojanti „GT Academy" kartu su „Sony Computer Entertainment" suteikia „Gran Turismo" žaidėjams unikalią galimybę tapti tikrais lenktynininkais. Per savo ketvirtąjį sezoną „GT Academy" pavyko paversti dalį internetinių lenktynininkų profesionaliais pilotais. Naujausias nugalėtojas - belgas Wolfgang Reip. Šiuo metu jis dalyvauja intensyvioje vairuotojų tobulinimo programoje prieš 2013 m. sausio mėn. prasidedant 24 val. trukmės lenktynėms Dubajuje.

Asphalt 7: Heat - vienintelis žaidimas, suteikiantis galimybę išbandyti „Juke-R" ir „Juke Nismo". „Juke-R" yra vienas daugiausia atgarsio iki šiol sulaukusių „Nissan" modelių. Jis sujungia dviejų naujoviškiausių „Nissan" automobilių - „GT-R" bei kompaktiško „Juke" crossover - savybes. Varomas 545 AG variklio, „Juke-R" iki 100 km/h pagreitėja vos per 3 sekundes, o jo maksimalus greitis siekia 275 km/h.

„Juke Nismo", pasižymintis pažangiais įrangos išdėstymo sprendimais, užtikrina efektyvesnę dinamiką ir geresnes važiavimo savybes. „Nissan Juke Nismo", komplektuojamo su 1,6 l tiesioginio įpurškimo („DIG-T") varikliu su turbokompresoriumi, galia siekia 200 AG, o sukimo momentas - 250 Nm. Šiam modeliui taip pat būdinga specialiai sukurta aerodinaminė įranga: ji lemia dar efektyvesnį, dinamiškesnį ir išraiškingesnį „Juke" dizainą. Aerodinaminės įrangos komplektą sudaro žemesni priekinis ir galinis bamperiai, platesni sparnai ir apatiniai šoniniai gaubtai, taip pat modifikuotos grotelės ir galinių durų aptakas, kontroliuojantis oro srautą galinėje automobilio dalyje. Sportinis stilius pastebimas ir „Juke" salone, kuriame puikuojasi naujo dizaino sėdynės, vairas, pedalai, matuokliai, pavarų perjungimo svirtelė ir durų apdaila. Automobilio individualumui pabrėžti salone montuojamos sportinės „Nismo" sėdynės su specialia zomšine apdaila bei raudonais dygsniais ir vairas, puoštas „Alcantara" oda.

Atnaujintas Asphalt 7: Heat žaidimas suteikia galimybę automobilių entuziastams pirmiesiems išbandytigreitai prekyboje pasirodysiantį„Juke Nismo". Abu „Juke" automobiliai buvo kruopščiai kuriami, idant jų kraują kaitinančios savybės būtų juntamos ir virtualiame pasaulyje, už jų vairo atsisėdus milijonams žaidėjų. Žaidėjai galės lenktyniauti specialioje „Nissan" lenktynių trasoje Tokijuje, apimančioje ruožąšalia „Nismo Omori" gamyklos.