Naujojo #Nissan #LEAF su technologija „e-Pedal“ premjera jau rugsėjo 6 d. / Fakto Autocentras / Naujienos

Naujojo #Nissan #LEAF su technologija „e-Pedal“ premjera jau rugsėjo 6 d.

Naujojo #Nissan #LEAF su technologija „e-Pedal" premjera jau rugsėjo 6 d.

 

19.7.2017 –  šiandien „Nissan" paskelbė, kad labai laukiamas naujasis „Nissan LEAF" tur4s technologiją „e-Pedal" – perversmą vairavime sukelsiančia technologija, kuri iš esmės pakeičia mūsų vairavimo būdą. 

 

Spustelėjus jungiklį, naujoji technologija akceleratorių pavers į „e-Pedal" – technologiją kuri  leidžia vairuotojui ne tik greitėti, bet ir mažinti greitį ir stabdyti* naudojant tik akceleratoriaus pedalą. „e-Pedal" yra pirmoji pasaulyje valdymo vienu pedalu technologija, suteikianti vairuotojams galimybę visiškai sustabdyti automobilį netgi ant kalvos, stovėti vietoje bei iškart tęsti važiavimą.

 

Vairuotojai 90 proc. atvejų galės pasitenkinti naudodami vos vieną pedalą, todėl vairavimo procesas bus labiau jaudinantis ir mažiau vargins. Esant intensyviam eismui ar važinėjant po miestą vairuotojui nebereikės pakaitomis spaudinėti pedalų, todėl vairuoti bus paprasčiau ir maloniau.

 

Technologija „e-Pedal" žymi dar vieną svarbų nuolatinio „Nissan" įsipareigojimo diegti prieinamas pažangias pagalbines vairavimo technologijas, etapą. Šių technologijų, skirtų vairavimą padaryti saugesnį ir malonesnį, kūrimas yra „Nissan" išmaniojo mobilumo programos dalis. Tai bendrovės planas, kaip pakeisti požiūrį į tai, kaip automobiliai vairuojami, varomi ir integruojami į visuomenę.

 

Pristačiusi „Nissan LEAF" – pirmąjį masinės gamybos elektromobilį, „Nissan" tapo elektromobilių populiarinimo pioniere. Šiandien „Nissan LEAF" yra perkamiausias pasaulyje elektromobilis – visame pasaulyje jo parduota daugiau negu 277 000 vienetų.

 

Sekite mus #Nissan #LEAF #ElectrifyTheWorld ir visos naujienos jus pasieks anksčiau už kitus.

 

Daugiau informacijos apie „Nissan Motor Co., Ltd." gaminius, paslaugas ir mūsų įsipareigojimą tvariam mobilumui rasite apsilankę Nissan-Global.com. Sekite mus tinkluose „Facebook", „Instagram", „Twitter" ir „ LinkedIn", peržiūrėkite mūsų naujausius įrašus „YouTube".

 

* Prireikus greitai sustabdyti, naudokite įprastą stabdžio pedalą.