Kitas „Nissan X-Trail“ sėkmės istorijos skyrius prasideda UEFA čempionų lygos finale / Fakto Autocentras / Naujienos

Kitas „Nissan X-Trail“ sėkmės istorijos skyrius prasideda UEFA čempionų lygos finale

  • Atnaujintas „Nissan X-Trail" pristatytas UEFA čempionų lygos finalo šventėje
  • Patobulintas išorės dizainas, labiau rafinuotas salonas, novatoriškos technologijos ir daugiau praktiškumo
  • Naujajame „X-Trail" bus prieinama autonominio vairavimo funkcija „ProPILOT"
  • Dėl šių naujovių „X-Trail" dar labiau įsitvirtina kaip tobulas automobilis šeimos nuotykiams
  • „Nissan" – oficialus UEFA čempionų lygos partneris iš automobilių rinkos

 

2.6.2017 – „Nissan X-Trail" yra geriausiai parduodamas SUV pasaulyje, o UEFA Čempionų lyga yra didžiausias pasaulio kasmetinis sporto renginys. Taigi ar yra geresnė vieta pradėti naują „Nissan X-Trail" sėkmės istorijos skyrių nei išskirtinis renginys likus kelioms valandoms iki finalo?

 

Patobulintajame „X-Trail" – didžiausiame „Nissan" visureigių linijos modelyje – yra daugybė atnaujinimų, kurie dar labiau pagerina kokybę ir prisideda prie dailumo. Jų naujoji išorė išskirtinė ir tvirta, o aukštesnės kokybės salone yra daug geidžiamų funkcijų ir novatoriškų technologijų, kad keliai taptų dar saugesni.

 

„Real Madrid" arba „Juventus" mačą greičiausiai laimės elektra valdomo bagažinės dangčio laisvų rankų funkcija, valdoma tiesiog pakišant pėdą po galiniu buferiu!

 

Naujojo „X-Trail" patobulinimai pagrįsti klientų atsiliepimais ir sukurti siekiant užtikrinti jo, kaip tobulo automobilio šeimos nuotykiams padėtį.

 

Atnaujinto „X-Trail" priekinėje dalyje yra platesnės V formos grotelės, o naujo dizaino buferis geriau tinka prie kėbulo spalvos ir turi naują blizgią juodą apdailą.

 

Atnaujintuose priekinių žibintų blokuose taip pat montuojami šiuolaikiški charakteringi naujos versijos bumerango formos dienos žibintai. Yra didesnis dizaino skirtumas tarp halogeninių ir LED žibintų, kuriuose pirmą kartą įrengta adaptyvioji priekinio apšvietimo sistema (AFS). Dabar rūko žibintai stačiakampiai, ne apvalūs.

 

Galinis buferis perdarytas, kad atrodytų tvirtesnis, pridėta naujų chromuotų detalių. Žibintai pakeisti į LED. „X-Trail" profilis taip pat patobulintas nauju 17 ir 18 colių ratlankių dizainu, o aukščiausio lygio „Tekna" modelis papuoštas chromuotomis šoninėmis juostelėmis durelių apačioje.

 

Be šešių spalvų, kurias buvo galima rinktis ir su ankstesne versija, pristatomos keturios naujos ryškios kėbulo spalvos – „Orange Pearl", „Red Pearl", „Blue Pearl Metallic" ir „Dark Brown Pearl".

 

Salone montuojamas naujas D formos vairas, jis leis vairuotojui patogiau įlipti ir išlipti. Siekiant pagerinti prietaisų matomumą ir sumažinti laiką, kai nežiūrima į kelią, sumontuoti paprastai naudojami keturių krypčių valdikliai. Jame pirmą kartą įrengta integruota šildymo sistema.

 

Salone naudojamos naujos medžiagos, įskaitant sėdynes, kurių oda dabar aukštesnės kokybės. Pirmą kartą sėdynės šildomos ir priekyje, ir gale. Įspūdingas naujas juodos ir rusvos spalvos odinis salonas yra „Tekna" modelių pasirenkamas priedas.

 

Kadangi klientai norėjo turėti galimybę pasirinkti itin kokybišką garso sistemą, „Tekna" modeliuose dabar kaip standartinė įranga sumontuota visiškai nauja aštuonių garsiakalbių garso sistema „BOSE Premium". Tai yra išsamiausia garso sistema, kada nors siūlyta „Nissan" automobiliuose Europoje.

 

Pirmą kartą kaip standartinė įranga sumontuotas skaitmeninis radijas DAB, o „NissanConnect" palydovinėje navigacijos sistemoje su jutikliniu ekranu yra nauja išmani naudotojo sąsaja, kuri panaši į programėlę ir kurią lengviau naudoti. Siekiant pagerinti ryšį ir išlaikyti šiuolaikinę apdailą, sumontuota nauja ryklio peleko formos stogo antena.

 

„X-Trail" užtikrina išskirtinį erdvumą ir komfortą, įskaitant klasėje didžiausią antroje eilėje sėdinčių keleivių keliams skirtą erdvę. Automobilyje yra išmanių daiktų laikymo sprendimų ir praktiškų funkcijų, pavyzdžiui, antros eilės sėdynių pastūmimo / atlošimo funkcijos.

 

Padarius pakeitimus salone, naujojo „X-Trail" bagažinė dabar didesnė nei anksčiau, o penkių vietų versijos automobilio VDA talpa padidėja nuo 550 iki 565 litrų. Bendra erdvė nulenkus visas sėdynes padidėja iki 1 996 litrų.

 

Kiekvienoje „X-Trail" bagažinėje yra novatoriška „Nissan" bagažo organizavimo sistema, kuri leidžia reguliuoti lentynas ir skirtuvus į vieną iš devynių skirtingų konfigūracijų. Juose yra slaptas skyrius vertingiems daiktams laikyti, taigi šeima gali ramiai pramogauti.

 

Vairuotojams, kuriems reikia išskirtinio lankstumo ir daugiau laisvės, naujajame „Nissan X-Trail" 2018 m. bus įrengta autonominė vairavimo technologija „ProPILOT". „ProPILOT" valdys vairavimą, greitėjimą ir stabdymą vienoje greitkelio eismo juostoje esant didelėms eismo spūstims arba važiuojant dideliu greičiu.

 

Tai – viena iš daugybės „Nissan" pažangiojo mobilumo sistemų, kurios naujai atsirado „X-Trail". Kai kurios kitos funkcijos: išmaniojo avarinio stabdžio ir pėsčiųjų atpažinimo funkcija bei galinė skersinio eismo stebėjimo sistema. Jei vairuotojas mėgina važiuoti atbulai, kai aptinkama artėjanti transporto priemonė, sistema pateikia vaizdinius ir garsinius įspėjimus.

 

„X-Trail" siūlomas su trijų efektyvių variklių asortimentu: 2,0 litrų 177 AG ir 1,6 litro 130 AG dyzelinais variklais ir 1.6 litro 163 AG turbininiu benzininiu varikliu. Jie derinami su šešių pavarų mechanine arba CVT „XTronic" automatinėmis pavarų dėžėmis, priekinių arba visų ratų pavara bei penkių arba septynių vietų.

 

Visas variklių asortimentas aprašytas toliau:

 

Variklis

1,6 130 AG dyzelinis

1,6 130 AG dyzelinis

1,6 130 AG

dyzelinis

2,0 177 AG dyzelinis

2,0 177 AG dyzelinis

2,0 177 AG dyzelinis

1,6 163 AG benzininis

Transmisija

6 MT (2WD)

6 MT (4WD)

CVT (2WD)

6 MT (4WD)

CVT (2WD)

CVT (4WD)

6 MT (2WD)

CO2 g/km

129

139

135

149

148

158

145

Vidutinės degalų sąnaudos l/100 km

4,9

5,3

5,1

5,6

5,6

6

6,2

Visi variklio duomenys nurodyti automobilių su 17 colių ratlankiais variantui

 

 

Komentuoja Philippe'as Saillardas, „Nissan Europe" pardavimo ir rinkodaros skyriaus vyresnysis viceprezidentas: „Nissan" yra oficialus UEFA čempionų lygos partneris, o futbolas yra viso pasaulio šeimų mėgstamas žaidimas. Ar gali būti geresnė vieta pristatyti naująjį „Nissan X-Trail" – tobulą automobilį šeimos nuotykiams – nei 2017 metų finalas Kardife."

 

Įskaitant JAV, kur „X-Trail" turi „Rogue" vardą, nuo pirmosios modelio kartos, išleistos 2000 m. parduota daugiau nei 3,7 milijono automobilių. Į tai įeina beveik pusė milijono automobilių Europoje, kur „X-Trail" vis dar labai populiarus.

 

Nuo naujausios – trečiosios – kartos modelio išleidimo 2014 m. Europoje parduota apie 115 000 vienetų, o paklausa kasmet gerokai didėjo; nuo 2014 iki 2015 m. pardavimo apimtis padvigubėjo, o dar kitais metais bendras skaičius padidėjo dar 40 %.

 

2016 finansiniais metais „X-Trail" (įskaitant „Rogue") buvo populiariausias pasaulyje SUV, kurio parduota 766 000 vienetų – daugiau nei bet kurio kito konkurentų modelio.

 

Naujasis „Nissan X-Trail" Lietuvoje pasirodys 2017 m rudenį.