NISSAN QASHQAI - POPULIARIAUSIŲJŲ VIRŠUNĖJE! / Fakto Autocentras / Naujienos

NISSAN QASHQAI - POPULIARIAUSIŲJŲ VIRŠUNĖJE!

Pirmasis Nissan Qashqai nuriedėjo nuo konvejerio tik prieš ketverius metus, o jau šiandien jis perkamiausias modelis Baltijos šalyse bei Lietuvoje. Per pirmus šešis šių metų mėnesius jų parduota 972 vienetai, iš jų net 529 Lietuvoje. Mažasis Nissan „crossover" Juke taip pat patenka į perkamiausiųjų dešimtuką. Šiam modeliui debiutavus pernai metų rudenį, jų jau parduota 460 vienetų, iš jų net 297 Lietuvoje.

Šių metų birželio mėnsesį, Nissan gamykloje Jungtinėje Karalystėje, Nissan Qashqai automobilių gamyba perkopė vieno milijono ribą. Gamykloje vidutiniškai per dieną pagaminama 1,200 "Qashqai" automobilių.

Nissan automobilių importuotojas Baltijos šalyse Nissan Nordic Europe, OY Nissan Qashqai modelio sėkmei pažymėti, išleidžia ribotos laidos seriją, pavadinimu STYLE (išvertus iš anglų kalbos - stilius). Nissan Qashqai ir Qashqai+2 STYLE modeliai yra su dviejų litrų benzininiu bei dyzeliniu varikliu, Acenta komplektacijos lygio, o Nissan Juke STYLE komplektuojams su 1,6l varikliu su turbina. Automobiliai papuošti chromuota veidrodėlių, priešrūkinių žibintų ir šoninių puošybinių juostų apdaila.

Ribotos laidos STYLE modeliai parduodami itin geromis kainomis. Qashqai STYLE ir Juke STYLE kaina prasideda nuo 59 990Lt su PVM, o Qashqai+2 STYLE nuo 66 900Lt su PVM. Nissan Nordic Europe, OY Estijos filialo rinkodaros vadovo Henri Daum žodžiais - „Tai Nissan dovana ištikimiems prikėjams"

Naujoji "Nissan Qashqai" versija, kuri pasirodys prekyboje 2014 metais, bus kuriama ir gaminama Jungtinėje Karalystėje. Naujojo automobilio kūrimui Nissan pasirengę investuoti daugiau nei 422 milijonus svarų sterlingų.

"Qashqai" yra vienas geriausiai parduodamų automobilių Europoje. Automobilis yra gavęs geriausius Vokietijos organizacijos "ADAC" įvertinimus bei pelnęs 5 žvaigždutes už automobilio saugumą, organizacijos Euro NCAP atliekamuose saugumo testuose.