„NISSAN" PRISTATO EUROPOS RINKOJE LYGIŲ NETURINČIĄ 5 METŲ KOKYBĖS GARANTIJĄ SAVO LENGVIESIEMS KOMERCINIAMS AUTOMOBILIAMS / Fakto Autocentras / Naujienos

„NISSAN" PRISTATO EUROPOS RINKOJE LYGIŲ NETURINČIĄ 5 METŲ KOKYBĖS GARANTIJĄ SAVO LENGVIESIEMS KOMERCINIAMS AUTOMOBILIAMS

  • Benzinu ir dyzelinu varomiems lengviesiems komerciniams automobiliams „Nissan" suteikia gamyklinę 5 metų/160 000 km kokybės garantiją.
  • Ši garantija taikoma naujiems „Nissan" lengviesiems komerciniams automobiliams, įsigytiems Europoje nuo 2015 m. rugsėjo 1 d.
  • Garantija ir kartu su ja galiojanti pagalba kelyje Roadside Assistance (be ridos apribojimų) perduodamos naujiesiems savininkams.

„Nissan" pristato lygių neturinčią naujovę Europos lengvųjų komercinių automobilių rinkoje: nuo 2015 m. rugsėjo 1 d. įsigytiems „Nissan" benzininiams ir dyzeliniams pikapams bei furgonams bus taikoma 5 metų arba 160 000 km ridos gamyklinė garantija.

 

Ši gamyklinė garantija byloja apie patikimą „Nissan" pripažintų lengvųjų komercinių automobilių kokybę. Ji apima visą grupę dalių ir važiuoklės elementų - nuo galios agregatų ir akumuliatorių iki dažyto paviršiaus. Į garantiją įtraukti net originalūs „Nissan" aksesuarai. 

Už lengvuosius komercinius automobilius atsakingas „Nissan Europe" direktorius Ponzas Pandikuthirapabrėžė: „„Nissan" kompanija yra sukaupusi ilgametę lengvųjų komercinių automobilių gamybos patirtį. Esame numatę stiprinti savo pozicijas šiame segmente. Patenkinti ir pranokti savo klientų poreikius bei lūkesčius yra mūsų pagrindinis tikslas. Naujoji 5 metų trukmės gamyklinė garantija parengta atlikus išsamias mūsų lengvųjų komercinių automobilių savininkų apklausas, kurios padėjo išsiaiškinti, ką jie labiausiai vertina. Ši, Europos rinkoje pirmaujanti, lengvųjų komercinių automobilių garantija - akivaizdus „Nissan" pasitikėjimas savo produktų kokybe ir siekio suteikti savo klientams galimybę mėgautis kasdienėmis kelionėmis įrodymas."

„Nissan" lengvųjų komercinių automobilių asortimentas yra vienas plačiausių Europoje. Jame puikuojasi populiarus pikapas „Navara" (2016 m. pradžioje pasirodys nauja „NP300 Navara" versija), „NV200" ir „NV400" furgonai bei „NT400 Cabstar" ir „NT500" sunkvežimiai. Įvairiems poreikiams pritaikytiems „Nissan" furgonams bei pikapams būdinga sumaniai suprojektuota krovinių erdvė ir papildomai siūlomos naujausios technologijos, tarp jų - galinio vaizdo kamera ir „NissanConnect" navigacijos sistema. Lengvieji komerciniai automobiliai - plačiai pritaikomos transporto priemonės. Šie universalūs ir patvarūs automobiliai yra nepaprastai manevringi, išsiskiria aukšto lygio vairuotojo komforto įranga ir patraukliomis išlaikymo išlaidomis. 

Norėdami daugiau sužinoti apie „Nissan" pristatomą išskirtinę 5 metų gamyklinę garantiją, apsilankykite www.nissan.lt arba užsukite į atimiausią „Nissan" lengvųjų komercinių automobilių atstovybę kur mūsų specialistai padės išsirinkti automobile atitinkantį jūsų poreikius ir profesionaliai atliks techninės priežiūros bei remonto darbus automobilio eksploatavimo laikotarpiu.