„NISSAN SAFETY SHIELD" ĮRANGA LAIMĖJO PRESTIŽINĮ APDOVANOJIMĄ / Fakto Autocentras / Naujienos

„NISSAN SAFETY SHIELD" ĮRANGA LAIMĖJO PRESTIŽINĮ APDOVANOJIMĄ

  • Populiariausias Didžiosios Britanijos savaitraštis skyrė „Safety Award" apdovanojimą gerai žinomam „Nissan" saugos įrangos komplektui.
  • Komisija įvertino „Nissan" pastangas kurti saugos sistemas, skirtas masinės paklausos automobiliams.
  • Šią saugos įrangą dabar galima rasti populiariausiuose „Note", „Juke", „Qashqai" ir „X-Trail" modeliuose; ji taip pat bus montuojama ir greitai pasirodysiančiame „Pulsar" automobilyje.

 

Per kasmet vykstančią Auto Express apdovanojimų ceremoniją Londone (JK) „Nissan" saugos technologijų „Safety Shield" komplektas pelnė „Safety Award" apdovanojimą. Teisėjų komandai iš Didžiosios Britanijos didžiausio apie automobilius rašančio savaitraščio įspūdį padarė „Safety Shield" technologijų užtikrinama visapusiška apsauga. Be to, teisėjai įvertino ir bendrovės įdėtas pastangas, kad saugos įranga, kuri buvo siūloma tik prabangių automobilių savininkams, būtų prieinama ir populiariuose automobiliuose.

 

Naujoviška „Nissan Safety Shield" įranga, montuojama „Note", „Juke", „Qashqai", „X-Trail" automobiliuose ir pasirodysianti kartu su naujuoju „Pulsar" modeliu, diktuoja naujus avarijų prevencijos bei saugos standartus masinės paklausos automobilių rinkoje. Šį įrangos komplektą sudaro septynios pažangios technologijos: vairuotojo dėmesio išlaikymo, kelio ženklų atpažinimo, išankstinio avarinio stabdymo, įspėjimo apie nukrypimą iš važiuojamosios eismo juostos, aklųjų zonų stebėjimo / įspėjimo, judančių objektų aptikimo ir pagalbinė ilgųjų šviesų sistemos.

 

Pristatydamas apdovanojimus per iškilmingą ceremoniją Londono „Connaught Rooms" rūmuose, vyriausiasis „Auto Express" redaktorius Steve'as Fowleris pasakė: „„Nissan Safety Shield" technologijos suteikia pasitikėjimo jausmą automobilių pirkėjams. Anksčiau tik gerokai brangesniuose automobiliuose prieinamos funkcijos su kai kuriais sumaniais sprendimais ir itin pažangiais prietaisais dabar tapo plačiau prieinamos įperkamuose automobiliuose."

 

Šalia pagrindinį prizą pelniusios „Safety Shield" įrangos minėtinas naujasis „Nissan Qashqai", išgirtas už bendrą kokybę ir platų pažangių technologijų bei saugos įrangos sąrašą ir pelnęs „Geriausio crossover" titulą.

 

Už planavimą atsakingas „Nissan" direktorius Andy Palmeris teigė: „„Nissan" pasižymi technologijų demokratizacija, prabangiems modeliams būdingą įrangą pritaikant masinės paklausos automobiliuose. Mūsų manymu, tai itin svarbu kalbant apie saugumą. Aš labai džiaugiuosi, kad „Auto Express" įvertino mūsų pastangas. „Safety Shield" įranga yra svarbus „Nissan" žingsnis siekiant diegiamų technologijų pagalba iki nulio sumažinti automobilių avarijų skaičių."