Sveiki prisijungę prie „Horizon“ Pažintinė kelionė į „Nissan Ariya“ dizaino pasaulį / Fakto Autocentras / Naujienos

Sveiki prisijungę prie „Horizon“ Pažintinė kelionė į „Nissan Ariya“ dizaino pasaulį

  • Skaitmeniniame žurnale „Horizon" pateikiami šeši unikalūs pasakojimai, kuriuose apžvelgiami naujo elektrinio „Nissan Ariya" dizaino ypatumai.
  • Išsamios istorijos ir specialiai sukurti vaizdo įrašai pristato „Nissan" dizainerių iš viso pasaulio ir „Nissan Design Europe" komandos meistriškumą.
  • Europiečiai parodė didelį susidomėjimą „Ariya" modeliu – jis sulaukė daugiau nei 10 000 potencialių klientų atgarsio didžiuosiuose miestuose, tokiuose kaip Oslas, Londonas, Helsinkis, Paryžius ir Madridas.

Naująjį elektrinį kupė stiliaus krosoverį „Nissan Ariya" kūrusių inovatorių garbei „Nissan" pristato istoriją apie jų atradimų kelionę ir „Ariya" dizaino kūrimo užkulisius – „Horizon".

Specialiai parengtas skaitmeninis žurnalas kupinas įdomių istorijų, nuostabių nuotraukų ir išskirtinės vaizdinės medžiagos. „Horizon" suteikia unikalią galimybę susipažinti su novatoriško automobilio koncepcija. Išsamūs pasakojimai apie „Ariya" dizainą su pikantiškomis detalėmis nukelia į projektavimo proceso pradžią – ši istorijos pradžia atskleidžiama iš talentingų „Nissan“ dizainerių perspektyvos.

„Horizon“ dėmesio centre atsiduria visa „Nissan Design Europe“ komanda – nuo dizainerių ir spalvų derintojų iki molinių modelių kūrėjų bei skaitmeninio modeliavimo specialistų. Komandų papasakoti asmeniniai anekdotai atspindi jų aistrą, užsidegimą bei kūrybiškumą projektuojant „Ariya“. Taip galime susidaryti vaizdą, kaip iš pirmųjų eskizų gimė išbaigta dizaino koncepcija.

Liepos mėnesį visam pasauliui pirmą kartą pristatytą „Ariya“ automobilį Europos klientai pasitiko su dideliu entuziazmu – savo susidomėjimą juo parodė per 10 000 žmonių iš didžiųjų miestų, tokių kaip Oslas, Londonas, Helsinkis, Paryžius ir Madridas.

„Inovacijos atsiranda pažvelgus toliau už horizonto, tiriant technologijų bei kūrybiškumo galimybių ribas ir siekiant atrasti kažką naujo bei jaudinančio. Visa tai ir atspindi „Nissan Ariya“ dizainas“, – teigė „Nissan Design Europe“ viceprezidentas Matthew Weaveris.

Šešių unikalių pasakojimų serija atskleidžia skaitytojams visas „Ariya“ dizaino koncepcijos atsiradimo peripetijas – nuo įdomių vyriausiųjų dizainerių pokalbių iki automobilio kūrėjų dizaino dienoraščių ir japonų meno įtakos. Kiekviename pasakojime daug dėmesio skiriama komandiniam darbui, kūrėjų atsidavimui ir aistrai, visiems padėjusiems sukurti „Ariya“ – naują „Nissan Intelligent Mobility“ ikoną ir klientų lūkesčius pranokstantį automobilį.

Intriguojantys pasakojimai „Horizon“ suspindi dar įdomesnėmis spalvomis įtraukiančiuose vaizdo įrašuose. Šių įrašų seriją galima rasti skaitmeniniame žurnale ir „Nissan Europe“ YouTube kanale [nuoroda].

Bus išleistas ribotas skaitmeninio žurnalo tiražas ir jis bus prieinamas skaitmenine forma visoje Europoje.

Matthew Weaveris pridūrė: „Ariya“ verčia naują „Nissan“ istorijos puslapį. Jis pristato mūsų naują išskirtinę dizaino koncepciją – laikui nepavaldų japonų futurizmą. Ši filosofija perteikia „Nissan“ sąsają su japonų rafinuoto meistriškumo tradicija ir kartu įkūnija naują požiūrį, orientuotą į mūsų labiau susietos ir elektrifikuotos ateities viziją.“

„Nissan Design Europe“ bei visų kitų komandų iš viso pasaulio begalinės pastangos, atsidavimas darbui ir nuoširdus atsidavimas kuriant „Ariya“ padėjo šią viziją paversti tikrove. „Horizon“ mums leidžia pasidalinti savo patirtimi, kaip ši vizija buvo įgyvendinama pasitelkiant „Ariya“, ir parodyti, ką tai reiškia visiems mums, prisidėjusiems prie šio elektromobilio kūrimo. Tikimės, jog mūsų istorija įtrauks žmones į naują ir įkvepiantį elektromobilio dizaino pasaulį.“

Jūs taip pat galite prisijungti prie 10 000 užsiregistravusių žmonių ir pirmieji gauti naujausią išskirtinę informaciją apie „Ariya“ apsilankydami „Nissan“ svetainėse https://nissan.faktoauto.lt/modeliai/naujasis-nissan-ariya

„Horizon“ galima rasti čia. Skaitydami skaitmeninį žurnalą, naudokitės viršutiniame dešiniajame kampe esančia bendrinimo funkcija, kad galėtumėte nusiųsti jį kitiems ir peržiūrėti vaizdo įrašus „YouTube“ čia.

Norėdami daugiau sužinoti apie „Nissan“ produktus, paslaugas ir įsipareigojimą siekti tvaraus mobilumo, apsilankykite interneto svetainėje nissan-global.com. Taip pat galite sekti mus Facebook, Instagram, Twitter ir LinkedIn, o naujausius vaizdo įrašus galite pamatyti YouTube.

# # #