VILNIUJE DURIS ATVERIA NAUJA „NISSAN“ ATSTOVYBĖ / Fakto Autocentras / Naujienos

VILNIUJE DURIS ATVERIA NAUJA „NISSAN“ ATSTOVYBĖ

Atsisakoma įprastų pardavėjų darbo vietų, serviso priėmimo zonų, kabinetų ir stalų. Salone lieka tik personalas su plančetiniais kompiuteriais, kurių pagalba aptarnauja atvykusius klientus ir net sudaro pardavimo sandorius. Atstovybės darbuotojai iš karto pasitinka atvykusius klientus ir suteikia visą reikiamą informaciją arba pagalbą, pavyzdžiui, palydi iki serviso ir pristato atsakingam darbuotojui.

Pirmoji Lietuvoje naująją „Nissan” prekybos salono koncepciją įgyvendino didžiausia „Nissan“ atstovybė šalyje UAB „Fakto“ autocentras. Prekybos salono vidus kardinaliai pasikeitė, tapo modernus, inovatyvus, itin patogus klientams, pasikeitė ir klientų aptarnavimo procesai.

„Mes norime nutolti nuo formalaus, statiško automobilių salono įvaizdžio.  Norime būti atviri ir dinamiški, tokie kokie ir mūsų klientai. Mūsų vizija, kad „ateities salonas“ yra prisitaikantis prie žmogaus norų, galintis suteikti erdvę, patirti naujų įspūdžių, pailsėti , gauti naujų žinių. Aplinka sukurta žmonėms, kad jie jaustųsi laukiami nepriklausomai ar jie atvažiuoja atlikti serviso aptarnavimo ar pirkti naują automobilį. Kalbant apie naujoves, verta paminėti, kad keičiam pačią klientų aptarnavimo sampratą, atsisakome uždarų erdvių, viską perkeliam į patogią ir jaukią klientui aplinką, dabar klientas galės jaukiai įsitaisyti jam patogioje vietoje ir laukti kol jį aptarnaus“. – sako UAB „Fakto“ autocentras generalinis direktorius Donatas Rutkauskas.

„Klientų patogumui salone įrengtos poilsio zonos, nemokama kava, bevielio interneto prieiga, o atvykusius anksti ryte vaišiname šviežiais pyragėliais. Vaikų taip pat nepamiršome, jiems esame paruošę smagius interaktyvius žaidimus.“ – pridūrė Donatas.

UAB „Fakto“ autocentras jau skaičiuoja dešimtus veiklos metus. Savo duris atstovybė atvėrė 2005m. spalio 21d. Per šį laikotarpį parduota daugiau nei 5300 naujų Nissan automobiių, apatarnauta daugiau nei 107 000 serviso klientų. Sostinės Laisvės prospekte įsikūrusio  autocentro plotas sudaro 3000 kvadratinių metrų, iš kurių 550 m² skirta prekybos salonui.