APDOVANOTAS TALENTAIS: NAUJASIS „NP300 NAVARA“ YRA UNIVERSALIAUSIAS „NISSAN“ ĮRANKIS / Fakto Autocentras / Naujienos

APDOVANOTAS TALENTAIS: NAUJASIS „NP300 NAVARA“ YRA UNIVERSALIAUSIAS „NISSAN“ ĮRANKIS

  • Naujasis „NP300 Navara" pristatomas su daugiau nei 125 originaliais priedais
  • Tai komapnijos atsakas į išaugusį personalizavimo galimybių poreikį automobilių rinkoje
  • „Nissan" originaliems aksesuarams taikoma „Nissan" lengvųjų komercinių automobilių 5 metų / 160 000 km garantija 

Turėdamas daugiau nei 125 originalius aksesuarus ir nesuskaičiuojamą skaičių pritaikymo variantų, naujasis „Nissan NP300 Navara" yra universaliausias darbinis įrankis gamintojo asortimente.

 

Šiais laikais, kai personalizavimas tampa vis reikšmingesne automobilių rinkos kryptimi, naujasis „NP300 Navara" – šveicarų armijos peiliukas „Nissan" lengvųjų komercinių automobilių asortimente – suteikia klientams galimybę iki mažiausių smulkmenų pritaikyti transporto priemonę savo poreikiams. Automobilis tampa jūsų geriausiu partneriu atliekant bet kokias užduotis.

 

Kadangi dauguma klientų (70 %) norėjo labiau jų poreikiams pritaikyto apsipirkimo proceso, naujasis „NP300 Navara" priima šiuolaikinio kliento iššūkį ir siūlo platų išmanių ir novatoriškų aksesuarų asortimentą skirtą tiek darbui, tiek ir laisvalaikiui. 

„Nissan Europe" lengvųjų komercinių automobilių skyriaus direktorius Ponzas Pandikuthira teigia: „Personalizavimas automobilių pramonę užkariauja labai greitai. Klientai vis labiau nori išsiskirti, jie nori, kad automobiliai būtų ne tik praktiški, bei ir atitiktų jų būdą ir poreikius – nesvarbu, ar automobilis skirtas darbui, ar laisvalaikiui. Savininkai nori, automobiliai atspindėtų jų tapatybę ir stilių. O komerciniai automobiliai turi reprezentuoti įmonę bei būtų veiksminga „reklama kelyje". 

Tobulas partneris

Integruota įrankių dėžė ir bagažinės pertvaros klientams siūlo praktiškus ir erdvę taupančius sprendimus, o plastikiniai ir aliuminio krovininės dalies įklotai saugo nuo įlenkimų ir įbrėžimų, kuriuos gali palikti sunkūs daiktai – todėl vairuotojai gali atlikti visus darbus nepadarydami jokios žalos automobilio išorei.

Kadangi „Nissan" nori, kad jų pikapas tiktų tiek darbui, tiek laisvalaikiui, jie siūlo tekstilinius ir guminius kilimėlius, puikiai derančius prie „Navara" vidaus dizaino ir saugančius automobilio vidų nuo purvo, bei daugybę krovininės dalies uždangalų ir dangčių, siūlančių geresnius saugojimo sprendimus, užkertančius kelią galimoms gamtos stichijų ar kitų išorinių veiksnių keliamoms grėsmėms. 

Tie, kurie ieško išskirtinio, stilingo automobilio laisvalaikiui, galės rinktis aksesuarus, kuriuos įkvėpė krosoveriai, įskaitant stilingas šonines sijas, led žibintus, 18 colių lengvojo lydinio ratlankius, išmetimo sistemos apdailą ir lipdukus – visi šie elementai suteikia savininkams galimybę sukurti išskirtinę automobilio išvaizdą.

Visiškai naujas „NP300 Navara" kietas krovininės dalies dangtis-būda įrodo „Nissan" atsidavimą kokybei ir tobulumui kiekviename aspekte – šis elementas yra vienas iš labiausiai išsiskiriančių naujojo pikapo akcentų. Šis aksesuaras, suprojektuotas ir sukurtas „Nissan" Europos dizaino padalinyje, yra konkurencingiausias lengvųjų komercinių automobilių rinkoje – su centrinio užrakto sistema, vidaus apšvietimu ir priderinta vidaus apdaila. Galimas bet kokios kėbulo spalvos – tobulai sumontuotas ir pasižymintis „Nissan" inžinerijos specialistų garantuojama kokybe.

Rinkoje pirmaujantis paketas

„Nissan", be pačių populiariausių funkcijų, „NP300 Navara" pristato ir daug naujovių, kurios padeda sudaryti sąlygas prieigai prie visų automobilio vietų ir kurių negali pasiūlyti konkurentai. 

Šios funkcijos apimą ir toliau pateiktus elementus.

  • Stumdomas padėklas: įrengtas automobilio krovinio skyriuje, šis patogus aksesuaras suteikia lengvą prieigą prie daiktų kriovinių skyriuje.
  • Galinis laiptelis: naudingas tiems, kurie ketina reguliariai naudoti krovininę dalį. Laiptelis suteikia lengvą prieigą į krovinių skyrių.
  • Galinio borto amortizatorius: specialiai pritaikytas „NP300 Navara", šis naudingas įtaisas saugiai valdo galinio dangčio nusileidimą – vadinasi, automobilis atlieka visą darbą.
  • Laikiklis tvirtinamas ant krovinių skyriaus dangčio suteikia daugiau erdvės gabenti didelius ir sunkius daiktus, pvz., dviračius ir kopėčias.

„Nissan" komapnija „NP300 Navara" savininkams tiek asmeniškai, tiek jų verslui suteikia penkerių metų arba 160 000 km automobilio garantiją, kuri yra geriausia siūloma gamintojo garantija rinkoje bei apima ir visus originalius aksesuarus*.

Daugiau informacijos apie naująjį „Navara", jo aksesuarus ir „Nissan" penkerių metų garantiją ieškokite artimiausioje „Nissan" atstovybėje.

*penkerių metų garantija netaikoma kilimėliams ir neoriginaliems aksesuarams. „Nissan" klientams suteikia:

-           3 metų / 100 000 km garantiją visiems originaliems kilimėliams;

-           2 metų / 100 000 km garantiją visiems neoriginaliems aksesuarams. 

  Šaltinis: „Momentology": http://www.momentology.com/3362-70-of-consumers-want-more-personalized-shopping-experiences/